Около месец остава, докато на бял свят се появи

...
  Около месец остава, докато на бял свят се появи
Коментари Харесай

Обратно броене: Джулката ражда скоро, не излиза от фитнеса и още - има ли паника?

 

Около месец остава, до момента в който на бял свят се появи първият правоприемник на Джулиана Гани и приятелят ѝ, финтнес инструктора Илиян Найденов.

Виж още: А половият живот? Джулиана Гани с откровения при започване на осмия месец от бременността

В поредност въпроси и отговори на почитателите си, Джулиана Гани повдигна мъничко завесата на своята бременност. Така да вземем за пример силиконовата хубавица показа, че макар че към този момент е в режим на назад преброяване, няма суматоха и боязън, а тъкмо противоположното - трепетно очакване.

Виж още: В седмия месец, а е качила едвам 3 кг.?! Джулиана Гани с режим и по време на бременността

Самата Джулка отговори на почитателите си под формата на видео, като се вижда, че то е записвано във фитнес зала. Вероятно по тази причина някои от въпросите бяха за тренировките и дали като цяло фитнесът не пречи на бременността.

Виж още: Куриоз: Няма да повярвате по какъв начин Джулката схванала, че е бременна!

Но Джулката беше безапелационна: не просто постоянните тренировки не пречат, само че и оказват помощ за по-лека бременност, както и за здравето на майката и бебето. Е, несъмнено тези извършения са специфични, като в предходно видео беше споделила, че натъртва на извършения за тил и не прави такива за стомах.

Виж още: Ето я и бременната Джулиана Гани! С годеника й обясниха за какво са криели, че чакат бебе

Иначе Гани за следващ път отхвърли да каже какъв е полът на бебето, само че пък даде обещание скоро да го направи. То пък било заченато на остров Бали.

Както е известно, Джулиана Гани не е показвала бременния си стомах към момента, само че пък увери, че има снимана фотосесия, за която търсят списание с подобаващ профил, в което да се появи.

Наскоро Джулката и Илиян гостуваха на Александра и Даниел Петканови, на които бъдещата майка кумува във VIP Brother. Там те разходиха дребния Габриел, подготвяйки се за бъдещата среща с първородиня им правоприемник.

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР